Akcija!

eTrex Touch 35

259,00 

eTrex Touch 35 je nova družinska navigacijska naprava za dejavnosti na prostem in gorske pustolovščine, idealna za vse, ki se radi podajo v naravo, od rekreativnih kolesarjev in pohodnikov do novincev v iskanju zbirk Geocache in planincev.
Naprava eTrex Touch podpira sistema GPS in GLONASS, zato vam je na voljo zmogljivost dveh satelitskih sistemov za hitrejše določanje položaja in večjo natančnost v zahtevnem okolju.

Na zalogi pri dobavitelju / po naročilu.

Šifra: G52.001 Kategorija:

Opis

eTrex je zadnjih 15 let najbolj priljubljena in najuspešnejša družina rekreativnih naprav GPS na svetu. Naprava eTrex Touch 35 je njena najnovejša članica, ki je enostavnejša in priročnejša za uporabo kot kadar koli prej. Z dodatnim višinomerom zagotavlja podporo tudi za dejavnosti v gorah, kot sta gorništvo in gorsko kolesarstvo. V njej so vnaprej nameščeni zemljevidi TopoActive Europe in optimirani profili za različne rekreativne dejavnosti, poleg tega pa tudi 250.000 zbirk Geocache za neskončno zabavo na prostem. S pošiljanjem pametnih obvestil iz pametnega telefona neposredno v napravo lahko ostanete povezani, ko ste na poti. Da bi bil odhod na pot res enostaven, je priložen tudi kolesarski nosilec. Pojdite ven in se zabavajte z družino. Naprava eTrex vas bo vodila na vsakem koraku.

Trenutni ni na zalogi: dobavni rok 3-10 dni – pokličite za točne informacije.

Dodatne informacije

Teža 0.45 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “eTrex Touch 35”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.