Kako ozeleni srce, skrivnosti iz žabjega kraljevstva

12,50 

Napisala Špela Kaplja.
Izdala in založila Terra Anima, društvo za globoko ekologijo, 2014.

Zgodba o prijateljstvu in sodelovanju z naravnim svetom, o srčnosti in moči prijaznosti, predvsem pa o tem, kako nam naravni svet pomaga plesti našo lestev do zvezd!
81 unikatno ilustriranih strani napisanih za mokrišče Blate – Mlake v Radomljah, govori in širi zavest o pomenu vseh mokrišč in njihovih prebivalcev.

Na zalogi

Šifra: ŠK.002Kategoriji: ,

Opis

Kako bi pomagala Naravi, da bi njeno veliko srce ozelenelo, se sprašuje glavna junakinja. Ko se s tem namenom poda v gozd, ne ve, da jo čaka veliko potovanje, za začetek potovanje k sebi. Na tem potovanju najde svojo notranjo moč in prepozna svojo unikatno iskro. Vse to se ji odstre in odkrije preko stika z naravnimi bitji, ki ji pomagajo na njenem osebnem potovanju junakinje. Šele z vrsto novih prijateljev, z globoko razvitim stikom in prijateljstvom z naravnim svetom, pride do spoznanja o sebi. Posledično pride do poguma, da udejanji v zunanjem svetu in s tem seveda pomaga Naravi!

  • Špela Kaplja je pisateljica, pravljičarka in voditeljica delavnic, ki z vsem kar počne želi približati čarobnost narave malim in velikim otrokom. Njeni nastopi in delavnice izhajajo iz korenin pripovedovanja kot zdravilne umetnosti, svetega klovna in poglobljene ekologije, ter se izvajajo v okviru društva za globoko ekologijo Terra Anima katerega soustanoviteljica je.

Dodatne informacije

Teža0.2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kako ozeleni srce, skrivnosti iz žabjega kraljevstva”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.* označuje zahtevana polja